Київ готель "Хаятт Рідженсі Київ"

Київ готель "Хаятт Рідженсі Київ"

Київ це не просто столиця та культурний і діловий цент України, це і найбільш проєвропейське місто України. Київ є водночас і одним з найбільш зелених міст України та один з наймальовничіших куточків планети завдяки винятковому розташуванню на берегах могутнього Дніпра та великої кількості зелених скверів і парків. Місто яке варто відвідати щоб усвідомити, що міжнародні стандарти готельного сервісу давно вже є частиною дійсності Києва, і не обов’язково їхати закордон щоб їх відчути.
Окрасою столиці України та яскравим представником високоякісного готельного сервісу є готель "Хаятт Рідженсі Київ", що є частиною відомої та прославленої міжнародної готельної мережі Хаятт. Це п’ятизірковий готель, що розташований в самому серці Києва поряд величної перлини світової архітектури - собору Софії Київської. Розташування готелю дозволяє в повній мірі насолодитися історією та отримати нові відчуття від пізнання таємниць Києва. Готель "Хаятт Рідженсі Київ" це затишні сучасні високо комфортні номери класу стандарт, напівлюкс, люкс та апартаменти. Як звично в міжнародних готельних мережах, готель пропонує своїм гостям унікальні дипломатичні та президентські апартаменти та номери клубної системи – Рідженсі клуб з винятковим набором готельних послуг. Високо професійний персонал готелю "Хаятт Рідженсі Київ" виявить індивідуальний підхід до кожного гостя незалежно від мови спілкування чи вимог щодо проживання. На Вас очікує велика кількість високоякісних готельних послуг: цілодобові обслуговування консьєржа та гувернанток, прокат лімузинів та автомобілів, фітнес-центр з найсучаснішим устаткуванням, клуб "Олімпус" з 25-метровим закритим басейном, бізнес-центр надає повний спектр бізнес послуг, розкішний SPA-салон "Натюрель" - центр краси та відпочину, що вражає переліком релаксаційних та оздоровчих послуг. Особливої уваги заслуговує головний ресторан готелю "Гриль Азія", що вирізняється унікальною відкритою кухнею де готуються справжні шедеври азіатської та європейської кухні. Готель "Хаятт Рідженсі Київ" по праву пишається своїми неповторними барами: розкішний бар «Лоббі Лаунж» подарує справжній відпочинок біля каміну; «Бар на 8», що знаходиться саме на восьмому поверсі готелю вразить неповторною історичною панорамою міста та надзвичайним смаком страв української та міжнародної кухонь; а новомодний «Брунелло» з незрівняною затишною атмосферою є ідеальним місцем для відпочинку та релаксу. Готель "Хаятт Рідженсі Київ" є водночас і центром міжнародних бізнес зустрічей та місцем проведення різноманітних ділових зустрічей, адже бізнес послуги готелю справді вражають – вісім зручних та стильних конферанс-залів, три кімнати переговорів та простора банкетна зала надають чудові бізнес можливості.
Готель "Хаятт Рідженсі Київ" привабить Вас неперевершеним сервісом, особливою атмосферою розкішних номерів та великим вибором різноманітних варіантів відпочинку, що наповнить відчуттям спокою та гармонії.

Популярні публікації